Vi anbefaler webshoppen her

Floejl-sofa.dk

Derfor bør du indrette med en fløjl sofa

Fløjl sofa

Når det kommer til møbelstoffer, bliver fløjl ofte overset til fordel for mere holdbare muligheder som læder eller mikrofiber. Men hvad mange mennesker ikke er klar over er, at fløjl faktisk kan være lige så robust som ethvert andet stof – hvis ikke mere robust!

Her ser vi grunden til, at du bør genoverveje fløjl næste gang du er på markedet efter en ny sofa!

Fordele ved fløjlssofaer

Så hvad gør fløjl til et så godt stof til sofaer? Til at starte med er fløjl et af de mest holdbare stoffer derude. Takket være den måde, det er vævet på, er fløjl meget slidstærkt og modstandsdygtigt over for oprivning, hvilket betyder, at det vil forblive glat og luksuriøst i mange år fremover.

For ikke at nævne, at en fløjl sofa også er utrolig nemt at rengøre; en hurtig støvsugning eller en pletrengøring med sæbevand er alt, hvad der skal til for at holde din sofa som ny.

Et andet stort plus ved at eje en fløjlssofa er dens hygge. Fløjl har en naturlig isolerende egenskab, der hjælper med at holde varmen inde, hvilket gør den til det perfekte valg til at hygge sig på i de kolde danske vinteraftener. Og fordi fløjl er et så tæt stof, er det også fremragende til at absorbere lyd, hvilket er med til at skabe et roligt og fredfyldt miljø i dit hjem.

Hvad skal du vide om fløjl?

Fløjl er et stof, der er fremstillet af 100 % naturlige fibre, som regel bomuld eller silke. Fibrene er vævet tæt sammen for at skabe en glat, fløjlsagtig overflade.

Fløjl kan dog også være fremstillet af syntetiske fibre som polyester eller nylon. Disse typer fløjl anvendes ofte i møbelstof og er ofte billigere end naturfiberfløjl.

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på, når du skal passe på din fløjlssofa. For det første skal du altid støvsuge din sofa med den bløde børste for at undgå at beskadige stoffet. For det andet skal du undgå at placere din sofa i direkte sollys, da dette kan få farven til at falme med tiden. Endelig skal du sørge for at tørre spild af med det samme; vand kan forårsage pletter og beskadige stoffet, hvis det ikke behandles hurtigt.

Hvis du skal købe en ny sofa, opfordrer vi dig til at give fløjl en chance. Takket være dets holdbarhed og hyggelige samt smukke tekstur er fløjl blevet et af vores foretrukne møbelstoffer her hos Floejl-sofa.dk – deraf ideen til hjemmesiden. Så tag et kig på vores udvalg i dag – vi tror, at du vil blive positivt overrasket!

Kategorier

Seneste indlæg

Relaterede indlæg